X
Takk for din henvendelse

Vi tar snarest kontakt med deg

VÅR VISJON

Friendtex vil gjøre det til en morsom og sosial opplevelse for kvinner i alle aldre å kjøpe flotte moteklær. Defor vil du ikke finne oss i tradisjonelle butikker, men på private klesvisninger i private hjem, på arbeidsplassen eller lignende.

 

VÅR MISSJON

Du kjenner deg sikkert igjen: Endelig har du funnet tid i kalenderen til å handle klær. Men i stedet for å kose deg, løper du varm og forkavet fra prøverom til prøverom. Med Friendtex er den slags shopping-mareritt forbi. Vi selger vår store kolleksjon av moteklær gjennom konsulenter, som presenterer klærne i private rammer. Omgitt av venner, familie, kollegaer eller bekjente, kan man prøve klærne i fred og ro, mens man hygger seg sammen. Som konsulent kan du bruke din fritid til å presentere de nyeste moter og design til alle du kjenner – og samtidig tjene penger på det. Din oppgave blir å skape uhøytidlige og hyggelige rammer, som gjør det morsomt å handle klær.

 

OM FRIENDTEX

Friendtex er Nordens største virksomhet innenfor salg av flotte moteklær på private shopping. Salgsformen private shopping vinner mer og mer frem — ikke kun på bakgrunn av høy kvalitet og fornuftige priser, men også på grunn av den hjemlige atmosfæren og personlige servicen. Friendtex ble grunnlagt i 1986, og har hovedkontor i tekstilhovedstaden Herning i Danmark. I Norge ligger kontoret i Balestrand i Sogn og Fjordane. Vi er en innovativ virksomhet med ca 40 konsulenter i Norge. Friendtex selges i dag av mer enn 600 konsulenter i 12 land.