X
Takk for din henvendelse

Vi tar snarest kontakt med deg

Konsulent Anne Britt Kjærstad forteller

Etter å ha jobbet som konsulent for hudpleieprodukter og tupperwarer, var tiden inne til å prøve noe nytt – derfor tok Anne Britt Kjærstad steget for å bli en Friendtex konsulent.

 ”Jeg har arbeidet med salg av ulike produkter i en del år, men manglet det å være kreativ selv. Etter at jeg hadde vært på et Friendtex privat shopping arrangement, og så en annonse for Friendtex, tenkte jeg: Dette skal jeg bare prøve!”, forteller hun. Meningen var at hun først ville prøve det et par sesonger, men det har hun forlengst passert.  Inspirerende og lærerike kolleksjonsvisninger samt det positive ”trykket” fra tilfredse og glade kunder, kan hun ikke være foruten.

Etter 8 år som konsulent, har Anne Britt bygget opp en kundebase på ca. 500 kunder, og hun syns ikke det har vært vanskelig å starte opp i en helt ny bransje. ”Jeg har alltid interessert meg for klær og mote, så jeg var helt sikker på at dette kom til å bli spennende. Første gangen inviterte jeg mine venninner og naboer hjem til meg selv. Det ble en vellykket kveld, hvor jeg allerede første kvelden fikk flere nye vertinner.”

Anne Britt er ikke i tvil om at jo mer innsats en legger i dette, jo større fortjeneste blir det. Men det må ytes en del arbeid. ”Jeg sørger alltid for å hjelpe vertinnene mine, slik at de vet hvilken rolle de har. Jeg setter sammen noen kombinasjoner, slik at kundene kan få en idé om hvor lett det er å kombinere klærne med hverandre. Det er den kreative og morsomme delen!”

Etter en operasjon, fikk Anne Britt forbud mot å løfte av legen sin. Da lånte hun ut kolleksjonen sin til en nyoppstartet Friendtex-kollega, som fikk mulighet til å ha den i 3 uker. Dette så hun fort kunne gi en ytterligere fortjeneste. I dag fungerer hun som Business-konsulent, hvor hun i  tillegg til sin egen kolleksjon, har1-2 ekstra kolleksjoner til rådighet. Disse lånes ut til andre konsulenter i hennes område, som kun har mulighet til å ha den i en begrenset periode.

Hvis man vil prøve ut om motebransjen er noe for en, er det å jobbe som konsulent for Friendtex , en  god start, mener Anne Britt:  ”Du får hele kolleksjonen på prøve, og du bestemmer selv hvor aktiv du ønsker å være. Du får en ny kolleksjon 2 ganger i året, slik at det alltid er noe nytt og spennende å vise kundene.  Friendtex er et godt merke, som mange kjenner, og som appellerer til en bred målgruppe. Det gjør det også helt klart lettere. At klærne er i en god kvalitet og holder seg vask etter vask, er også viktig.”

Selv har hun aldri angret på den impulsive beslutningen sin. Hun har blitt positivt utfordret, og oppfordrer gjerne alle moteentusiaster til å leve ut drømmen sin.